مقالات مفید

روشهای جلوگیری از گرفتگی لوله های فاضلاب

گرفتگی لوله های فاضلاب

نظافت منظم: تمیز نگه داشتن لوله‌های فاضلاب به شدت کمک می‌کند تا لوله های فاضلاب دچار گرفتگی و رسوب نشوند. لذا باید منظم آن‌ها را تمیز کرد.

استفاده از مواد شوینده مناسب: استفاده از مواد شوینده مناسب، با کمک ترکیبی از آب و محلول های خانگی، می‌تواند رسوبات را از داخل لوله‌های فاضلاب به راحتی پاک کند.

استفاده ازتوری درپوش در کفپوش ها: این توری درپوش ها می‌تواند از ورود مواد و رسوبات به داخل لوله فاضلاب جلوگیری کند.

تعمیرات دوره‌ای: بررسی و تعمیرات دوره‌ای لوله‌های فاضلاب می‌تواند از تشکیل رسوبات جلوگیری کند و همچنین مشکلات احتمالی مانند نشتی‌ها را نیز رفع کند.

استفاده از آب فشار قوی: استفاده از آب با فشار قوی برای شستن لوله‌های فاضلاب می‌تواند از تشکیل رسوبات جلوگیری کند.

 گرفتگی لوله فاضلاب

مواردی که به سرویس کار لوله بازکن نیاز داریم.

نیاز به سرویس کار لوله بازکن بسته به شرایط مختلف ممکن است متفاوت باشد، اما در کل معمولا در موارد زیر به آن نیاز داریم:

وقتی که لوله ها دچار تراکم و بسته شدند و آب به خوبی از آنها عبور نمی کند.

وقتی که  لوله فاضلاب دچار ترک یا شکستگی شده است.

وقتی که لوله های فاضلاب دچار بوی بد شده اند.

در صورتی که با مشکلاتی همچون این موارد روبرو شده‌اید، و تلاش‌های خود برای حل مشکلات گرفتگی لوله ها بدون نتیجه بوده است بهتر است به سرویس کار لوله بازکن مراجعه کرده و مشکل را به دقت تشخیص داده و برطرف کنید.

حتما مطالعه کنید
علت گرفتگی فاضلاب پارکینگ و رفع آن

هنگام گرفتگی لوله فاضلاب چیکار کنیم ؟

در صورتی که لوله فاضلاب شما دچارگرفتگی شد، باید ابتدا علت آن را تشخیص دهید. ممکن است گرفتگی به دلیل بسته شدن لوله به دلیل تجمع چربی، شامپو و صابون، برگ‌ها، سایر زباله‌ها و غیره باشد. برای رفع گرفتگی، می‌توان از روش‌های زیر استفاده کرد:

وجود گرفتگی لوله های فاضلاب می‌تواند یکی از مشکلات روزانه هر خانه ی باشد. برخی روش های خانگی برای باز کردن لوله های فاضلاب گرفته شده عبارتند از:

1: استفاده از سدیم کربنات: شما می توانید سدیم کربنات را با آب مخلوط کنید و به داخل لوله ریخته و برای حداقل 30 دقیقه صبر کنید. سپس آب داغ داخل لوله ریخته و به مدت چند دقیقه صبر کنید. در نهایت، آب با فشار زیاد داخل لوله وارد کنید تا گرفتگی رفع شود.

2: استفاده از سرکه و آب: شما می توانید سرکه را با آب مخلوط کرده و به داخل لوله ریخته و به مدت چند دقیقه صبر کنید. سپس آب جاری را روی لوله بریزید تا باز شود.

هر یک از روش های فوق ممکن است برای شما کارآمد باشد، اما همیشه بهتر است قبل از استفاده از هر روشی، از قابلیت ها و محدودیت های آن آگاهی داشته باشید. همچنین، به دلیل اینکه برخی از محلول ها می توانند به لوله های پلاستیکی آسیب برسانند، قبل از استفاده، حتما باید دستورالعمل های تولید کننده را مطالعه کنید. در صورتی که هیچ کدام از روش های فوق به نتیجه مطلوب نرسید، بهتر است با یک سرویسکار مجرب لوله بازکنی تماس بگیرید.

حتما مطالعه کنید
نشت یابی لوله با دستگاه

 

روش های رفع گرفتگی لوله فاضلاب

 

تماس با لوله‌ بازکنی حرفه‌ای: اگر گرفتگی لوله فاضلاب بسیار بزرگ و یا قطعات بزرگ درون لوله قرار گرفته‌اند، بهتر است با لوله ‌بازکنی حرفه‌ای تماس بگیرید تا به شما کمک کند.

نحوه استفاده از دستگاه پمپ هوا برای لوله بازکنی

برای استفاده از دستگاه پمپ هوا برای باز کردن لوله، مراحل زیر انجام میشود:

ابتدا لوله به دقت بررسی میشود و با بررسی دقیق مشخص میشود گرفتگی بسیار عمیق هست یا نه گرفتگی سطحی میباشد.

پمپ هوا به منبع برق متصل میشود.قسمتی از لوله را که باید باز شود، باز میشود و سری پمپ هوا داخل لوله فاضلاب میشود.

دستگاه پمپ هوا توسط سرویسکار روشن میشود و هوا با فشار زیاد وارد لوله میشود. با افزایش فشار هوا، باید مسدودیت در لوله رفع شود.توجه داشته باشید که استفاده از پمپ هوا برای باز کردن لوله ها باید با احتیاط و با دقت و توسط سرویس کار مجرب انجام شود.

مسدود شدن لوله فاضلاب

سخن آخر

به هر حال، توصیه می‌شود از ایجاد گرفتگی‌های فاضلاب جلوگیری کنید. برای این کار می‌توانید با دوره‌های منظم تمیز کردن لوله‌های فاضلاب و اجتناب از دفع موادی مانند چربی و مواد جامد بزرگ در لوله‌های فاضلاب، پیشگیری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Button